The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.

Табу (Tabu)

Португалија/2012/118’ Сценарио и режија: Мигуел Гомеш (Miguel Gomes) Улоги: Телмо Чуро (Telmo Churro), Мигуел Гомез, глас (Miguel Gomes, voice), Хортенсилио Акиња (Hortêncílio Aquina) Неуморна пензионерка се здружува со слугинката на нејзиниот починат сосед за да побара човек кој има тајна…

Иста крв (Sangue do Meu Sangue/Blood of My Blood)

Португалија/2011/131’ Сценарио и режија: Жоан Канижо (João Canijo) Улоги: Рита Бланко (Rita Blanco), Анабела Мореира (Anabela Moreira), Клеја Алмеида (Cleia Almeida) Обично семејство кое живее во предградието на Лисабон гледа како спокојството на нивните животи се разнишува надвор од каков…