The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.

Човекот со филмска камера (L’uomo nella machine da presa/The Man in the movie camera) 

Италија/2017/33’

Режисер: Микеле де Анџелис (Michelle de Angelis)

Улоги: Паоло Трестино (Paolo Triestino), Маурицио Мерли (Maurizio Merli), Софија Кириакиду (Sophia Kiriakidou)


Марчело е млад реставратор на филмови. Еден ден, додека работи на реставрација на еден класик, во заднината на една сцена забележува еден статист со црн шешир кој ја буди неговата истражувачка љубопитност.